Seminar 21 november 2019 - Faillissementsproof ondernemen (veilige haven)

Seminar 21 november 2019 - Faillissementsproof ondernemen (veilige haven)

Flynth adviseurs en accountants en De Koning Advocaten organiseren op 21 november a.s. een seminar over ‘Faillissementsproof ondernemen (veilige haven)’.

Inhoud seminar

De onzekerheid rond de huidige en toekomstige economie vraagt om faillissementsproof ondernemen, een ‘veilige haven’. Door uw bedrijfsstructuur goed in te richten kunt u uw privé- en bedrijfsvermogen zoveel mogelijk beschermen tegen risico’s en daarbij tevens fiscale kansen benutten. Dat kan onder andere door uw bedrijf op de juiste manier te financieren en door overeenkomsten te optimaliseren zodat ze bestand zijn tegen eventuele aansprakelijkstellingen. In dit seminar wordt u bijgepraat over de nieuwe ontwikkelingen en inzichten op dit vlak door onze ervaren curatoren (De Koning Advocaten) en adviseurs (Flynth adviseurs en accountants).

Het seminar zal een praktische insteek hebben en de middag wordt afgesloten met een informele borrel.

Seminar

Donderdag 21 november 2019
Aanvang: 16.00 uur
Deelname: kosteloos, introducees zijn welkom!
Locatie: Theater Walhalla, Sumatraweg 9-11, Rotterdam

Aanmelden

  • Flynth adviseurs en accountants (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • De Koning Advocaten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Wij zien u graag op 21 november a.s.!

Gerelateerde artikelen