Incasso

Een incasso-advocaat beschikt over de middelen om een debiteur maximaal onder druk te zetten. Hierdoor zijn wij in staat voor u het beste resultaat te behalen. De Koning Advocaten zorgt voor een snelle en duidelijke communicatie met de debiteur en adviseert bij het oplossen van disputen.

Uiteraard verzorgen wij het versturen van de aanmaningsbrieven en dagvaardingen alsmede het aanvragen van faillissementen en het leggen van beslag. In alle gevallen houden wij uw belang voortdurend voor ogen, want het draait uiteindelijk om een zo goed mogelijk resultaat.

Wij hanteren een snelle en praktische handelswijze met gepaste diplomatie waar dit nodig is. U wilt immers betaald krijgen, maar in veel gevallen ook de relatie met de debiteur behouden voor de toekomst. Onze professionele en ervaren incasso-advocaten houden u voortdurend op de hoogte van de behaalde resultaten. Indien overleg noodzakelijk is, nemen wij direct contact met u op om mogelijke oplossingen te bespreken. Over de gehanteerde tarieven van De Koning advocaten worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Veelal kunnen de gemaakte incassokosten geheel of ten dele op de wanbetalende debiteur worden verhaald.

De Koning Advocaten hanteert een No Win No Fee systeem voor incasso’s. Bij succes worden de kosten van de incasso verhaald op de debiteur, zodat de incasso u vrijwel niets kost. De werkwijze van De Koning Advocaten op het gebied van incassoprocedures is zeer effectief gebleken.

Vordering op particuliere klant? Stuur eerst "14-dagen brief"

Volgens de wet kan er bij een particuliere klant alleen aanspraak worden gemaakt op incassokosten als er een kosteloze herinnering of aanmaning is verzonden.

Bel mij terug

Ongeldig

Invalid Input

Ongeldig

Invalid Input

Image

Mr. A.J. van der Duijn Schouten
078 - 630 00 00
aj.vanderduijnschouten@dekoningadvocaten.nl

Image

Karin Bijl
078 - 630 00 00
k.bijl@dekoningadvocaten.nl

24/7 inzage in uw Incasso Portaal

Altijd inzichtelijk wat de status is van uw openstaande vorderingen. Via ons online Incasso Portaal vindt u zowel uw facturen, herinneringen en documenten als de acties, uitgeoefende druk en eventuele afspraken tussen onze advocaten en uw debiteuren terug.

No Win No Fee

De huidige incassowetgeving maakt het mogelijk de kosten van onze werkzaamheden volledig op uw debiteur te verhalen. Daarom geldt bij ons voor het incasso traject, waarbij geen gerechtelijke procedure hoeft te worden opgestart: Geen Resultaat, Geen Fee.

95% buitengerechtelijk geïncasseerd

Om ervoor te zorgen dat uw geld snel wordt geïncasseerd, nemen wij in korte tijd meerdere keren contact op met uw klant, de debiteur. Dit contact gebeurt schriftelijk, telefonisch en per e-mail. De debiteur wordt op een dwingende, maar nette manier gesommeerd om de rekening te betalen.

Incasso advocaten

Onze incasso advocaten worden ondersteund door uitgebreide expertise in meerdere rechtsgebieden en branches. Wij kennen uw branche en het verweer van uw debiteuren, waardoor wij u ook kunnen voorzien van specifiek juridisch advies voor uw branche om incassoproblemen te voorkomen.

Gerelateerde artikelen

Steeds bij te tijd blijven? Volg ons ook op social media.

Rechtsgebieden

Ervaring in alle zaken waarmee ondernemers in aanraking komen.

Contact

Dubbelsteynlaan West 39
3319 EK Dordrecht

Postbus 9069
3301 AB Dordrecht

T: +31 (0)78 630 00 00
F: +31 (0)78 630 00 22
E: info@dekoningadvocaten.nl

Algemeen

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te personaliseren en uw websitegebruik te analyseren.