Aansprakelijkheid & Letsel

De Koning Advocaten heeft een jarenlange expertise op het gebied van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Wij werken voor verzekeraars en voor letselschadeslachtoffers. Wij kennen dus de twee kanten van de tafel: de praktijk van de verzekeraar die te maken heeft met polisvoorwaarden, claims en de voor verzekeraars geldende regelgeving, zoals de WFT. Daarnaast staan wij slachtoffers met raad en daad bij na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout en treden we op voor slachtoffers in strafzaken.

Letselschade?

Heeft u letselschade opgelopen? De Koning Advocaten is gespecialiseerd in het letselschaderecht. Wij nemen uw zorgen uit handen en leveren door maatwerk de beste oplossing voor uw situatie. Samen met u kijken we naar wat u nodig heeft, van praktische hulp tot een schadevergoeding. Onze advocaten zijn juridische experts en hebben veel ervaring. Zij zorgen voor een helder plan van aanpak en weten wat uw zaak nodig heeft. 

Slachtoffer van een misdrijf 

Als u slachtoffer bent van een gewelds- of zedenmisdrijf heeft dat een enorme impact op uw leven. Onze slachtofferadvocaten komen voor u op. Ze kunnen u vertellen of een verdachte wordt vervolgd, of de zaak voor de rechter komt, hoe u zich in de strafzaak kunt voegen en uw schade kan verhalen en of u gebruik kan maken van het spreekrecht. 

Meestal gratis 

In bijna alle zaken heeft u recht op volledige vergoeding van uw advocaatkosten. De aansprakelijke partij, meestal de verzekeraar, dient deze te betalen. Bij ernstige gewelds- en zedenmisdrijven is een gespecialiseerd slachtofferadvocaat altijd gratis. 

LSA-keurmerk 

Wij zijn lid van de vereniging van Letselschade advocaten en in het bezit van het LSA-keurmerk. U bent verzekerd van de beste hulp door een gespecialiseerd advocaat. 

Image

Bel mij terug

Ongeldig

Invalid Input

Ongeldig

Invalid Input

Ons team Aansprakelijkheid & Letsel


Image

Mr. J. van Meerkerk
078 - 630 00 00
j.vanmeerkerk@dekoningadvocaten.nl 

Image

Mr. A.F. Ammerlaan
078 - 630 00 00
a.ammerlaan@dekoningadvocaten.nl 

Image

Mr. M.L. Dumans
078 - 630 00 00
m.dumans@dekoningadvocaten.nl  

Image

Mr. L.M. Bisschop
078 - 630 00 00
l.bisschop@dekoningadvocaten.nl 

Rechtsgebieden

Ervaring in alle zaken waarmee ondernemers in aanraking komen.

Contact

Dubbelsteynlaan West 39
3319 EK Dordrecht

Postbus 9069
3301 AB Dordrecht

T: +31 (0)78 630 00 00
F: +31 (0)78 630 00 22
E: info@dekoningadvocaten.nl

Algemeen

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te personaliseren en uw websitegebruik te analyseren.