We would be happy to assist you!
onze-klanten 078 - 630 00 00

   linkedin1
   
header-small-main

bestuursrechtHet sociale zekerheidsrecht is een complex rechtsgebied. Niet alleen uitkeringsgerechtigden (werknemers, zelfstandigen, arbeidsongeschikten, werklozen en ouderen) komen in aanraking met het sociale zekerheidsrecht, ook werkgevers kunnen belanghebbende zijn of bijvoorbeeld geconfronteerd worden met een naheffingsvordering of loonsanctie opgelegd door het UWV.

Onze advocaten zijn zeer betrokken en deskundig en kunnen u bijstaan in de bezwaar- en beroepsprocedures bij onder meer UWV, gemeente, rechtbank, Centrale Raad van Beroep en de Raad van State.

Wij kunnen u onder meer van adviseren over het in dienst nemen van arbeidsgehandicapten en voor u een risicoanalyse maken ten aanzien van een eventuele loonsanctie of een verhaalssanctie van het UWV. Tevens kunnen wij u van dienst zijn indien uw uitkering wordt geweigerd of ingetrokken, indien de hoogte van uw uitkering onjuist is vastgesteld of indien u te maken krijgt met een sanctiebesluit.

Sociaal zekerheidsrecht is bestuursrecht. De termijnen luisteren nauw. Neemt u snel contact met ons op indien u het niet eens bent met een besluit, vaststelling of met een beslissing op bezwaar, zodat tijdig de juiste actie kan worden ondernomen.

Contactpersoon Sociaal Zekerheidsrecht

joyce-gonlagMr. Joyce Gonlag helpt u graag verder!

Telefoon:
078 - 630 00 00

E-mail:
j.gonlag@dekoningadvocaten.nl

Bel mij terug

Ongeldig

Ongeldig

Invalid Input

Ongeldig

Invalid Input

Contact

icon-adres Dubbelsteynlaan West 39, 3319 EK Dordrecht
icon-post Postbus 9069, 3301 AB Dordrecht
icon-telefoon T +31 (0)78 630 00 00
icon-fax F +31 (0)78 630 00 22
icon-email E info@dekoningadvocaten.nl