icon-adres Dubbelsteynlaan West 39, Dordrecht
icon-telefoon T +31 (0)78 630 00 00
icon-email E info@dekoningadvocaten.nl
    linkedin1

Wij helpen u graag!
onze-klanten 078 - 630 00 00

   linkedin1
   
header-small-rechtsgebieden

incassoEen incasso-advocaat beschikt over de middelen om een debiteur maximaal onder druk te zetten. Hierdoor zijn wij in staat voor u het beste resultaat te behalen. De Koning Advocaten zorgt voor een snelle en duidelijke communicatie met de debiteur en adviseert bij het oplossen van disputen. Uiteraard verzorgen wij het versturen van de aanmaningsbrieven en dagvaardingen alsmede het aanvragen van faillissementen en het leggen van beslag. In alle gevallen houden wij uw belang voortdurend voor ogen, want het draait uiteindelijk om een zo goed mogelijk resultaat.

Wij hanteren een snelle en praktische handelswijze met gepaste diplomatie waar dit nodig is. U wilt immers betaald krijgen, maar in veel gevallen ook de relatie met de debiteur behouden voor de toekomst. Onze professionele en ervaren incasso-advocaten houden u voortdurend op de hoogte van de behaalde resultaten. Indien overleg noodzakelijk is, nemen wij direct contact met u op om mogelijke oplossingen te bespreken. Over de gehanteerde tarieven van De Koning advocaten worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Veelal kunnen de gemaakte incassokosten geheel of ten dele op de wanbetalende debiteur worden verhaald.

De Koning Advocaten hanteert een No Win No Fee systeem voor incasso’s. Bij succes worden de kosten van de incasso verhaald op de debiteur, zodat de incasso u vrijwel niets kost. De werkwijze van De Koning Advocaten op het gebied van incassoprocedures is zeer effectief gebleken.

 

Wilt u meer informatie of een incasso overdragen? Kijk ook op www.dekoningincasso.nl 

Contactpersoon Incassoprocedures

arie jan van der duijn schoutenMr. Arie van der Duijn Schouten helpt u graag verder!

Telefoon:
078 - 630 00 00

E-mail: aj.vanderduijnschouten@dekoningadvocaten.nl

Bel mij terug

Ongeldig

Ongeldig

Invalid Input

Ongeldig

Invalid Input

Contact

icon-adres Dubbelsteynlaan West 39, 3319 EK Dordrecht
icon-post Postbus 9069, 3301 AB Dordrecht
icon-telefoon T +31 (0)78 630 00 00
icon-fax F +31 (0)78 630 00 22
icon-email E info@dekoningadvocaten.nl