De Koning Advocaten

in 2 minuten

Coronavirus: vragen over de juridische gevolgen

Wij krijgen op dit moment veel vragen over de gevolgen van het coronavirus. Ondernemingen vragen zich af hoe het zit met hun contractuele verplichtingen of die van hun wederpartij, er zijn zorgen over de continuïteit van bedrijven en werkgevers en werknemers hebben vragen over hun rechten en verplichtingen.

Wij worden ook gebeld door klanten in een echtscheidingsprocedure, huurgeschil of strafzaak met de vraag hoe het nu zit met hun zaak nu de rechtbanken bijna volledig gesloten zijn. 

De Koning Advocaten is klaar om uw vragen te beantwoorden! De Koning Advocaten beschikt over een team van gespecialiseerde advocaten die u graag willen helpen en met u mee willen denken. Heeft u vragen over arbeidsrecht, insolventierecht of bestuurdersaansprakelijkheidsrisico’s of bijvoorbeeld contractenrecht, neem dan contact op met één van onze specialisten of met uw vaste advocaat. Klik hier voor onze mensen of bel 078 - 630 00 00.

De Koning Advocaten en het coronavirus

Het coronavirus gaat ook aan De Koning Advocaten niet voorbij, maar aan de continuïteit van de bedrijfsvoering van De Koning Advocaten verandert verder niets. Met inachtneming van veiligheidsmaatregelen is De Koning Advocaten volledig in staat om haar dienstverlening voort te zetten. U kunt op de bijstand van De Koning Advocaten rekenen.
 
Besprekingen zullen zo veel mogelijk telefonisch plaatsvinden. Het kantoor blijft wel toegankelijk. Er zal bij besprekingen rekening worden gehouden met de door de regering voorgeschreven veiligheidsmaatregelen.
 
De overheid heeft besloten vanaf dinsdag 17 maart de rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges te sluiten. De Koning Advocaten weet wat dit voor uw zaak betekent en zal u hierover informeren.
 
Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn gewoon bereikbaar via ons telefoonnummer 078-6300000. Advocaten zijn ook bereikbaar op hun directe nummer, mobiele telefoonnummer of via hun persoonlijke e-mailadres. De e-mailadressen per advocaat kunt u vinden op onze site.

Onze mensen

Onze instelling is praktisch, proactief en doelgericht. Als wij eenmaal uw vertrouwen hebben gewonnen, zullen wij dat niet beschamen.

Filosofie

Praktisch, proactief en doelgericht
De Koning Advocaten richt zich met name op het bedrijfsleven en was het tweede advocatenkantoor in Nederland met een ISO-certificering. Dat zegt iets over onze professionele, heldere en gestructureerde werkwijze. De kwaliteit van onze juridische adviezen staat voorop.

Maatschappij

Onze actieve medewerkers dragen bij.
De Koning Advocaten hecht er waarde aan om met open oor en oog het vizier gericht te houden op de maatschappij. Naast zakelijke of particuliere juridische advisering en ondersteuning zetten wij ons ook actief 'pro Deo' in voor rechtzoekenden die behoefte hebben aan sociale rechtshulp.

Nieuws

Steeds bij te tijd blijven? Volg ons ook op social media.